Vali Tapsız Demokrasi Nöbetinde AA’nın Standında Kitap Dağıttı

Anadolu Ajansı’nın “Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi” kitabı vatandaşlara dağıtıldı.

Vali Tapsız Demokrasi Nöbetinde AA’nın Standında Kitap Dağıttı
Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik sıraya göre derlendiği kitabın dağıtımı, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Vali Tapsız ve Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcısı Kenan Eskin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne tarafından dağıtıldı.
Vali Tapsız, kitabın dağıtımının ardından yaptığı konuşmada, AA’nın hazırladığı kitapla çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyleyerek bu çalışmasından dolayı AA'ya teşekkür etti.
"Yaşananlar Türk Milletinin hafızasından çıkmayacak"
15 Temmuz gecesi yaşanan olayların Milletin hafızasında yer ettiğini belirten Vali Tapsız, Anadolu Ajansı Karaman muhabirine yaptığı açıklamada, “Demokrasi nöbetimiz devam ediyor. Milletimiz bu darbe girişimini birlik beraberlik içinde daha güçlü bir şekilde atlatmış oldu. Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara teşekkür ediyorum. AA'nın bu kitap sayesinde kısa sürede büyük bir hizmeti yerine getirdi."dedi.
Basılan bu kitap ile darbe girişiminin adım adım çok güzel anlatıldığını vurgulayan Tapsız, şöyle devam etti:
"Bu kitap 15 Temmuz'dan itibaren yaşananlara bir kayıttır"
"Darbe girişiminin unutturulmaması, her zaman hatırlatılması gerekiyor. Bu hainlerin yapmış olduğu bu girişim, mutlaka her zaman hafızalarda tutulmalı. Yüce milletimiz, demokrasiye ve millet iradesine sahip çıktı. Cumhurbaşkanımızın dirayeti, hükümetimizin kararlı tutumu sayesinde bu cuntanın, bu hainlerin girişimleri bertaraf edildi. Bu insanlar, bu hainler yakalanarak adalete teslim edildi ve edilmeye de devam ediyor. Bunlar hak ettikleri cezayı kesinlikle bulacak.
Bu kitap, 15 Temmuz'dan itibaren yaşananlara bir kayıttır. Kitapçığın hazırlanmasında emeği geçen Anadolu Ajansımıza ve tüm yetkililerine teşekkür ediyorum.
"Hainlere en güzel dersi vatandaşımız vermiştir"
Vali Tapsız, "Saygıdeğer Karamanlılara bir kez daha teşekkür ediyorum. Olayların yaşandığı ilk günden beri her görüşte insan birlik ve beraberlik içerisinde meydanları doldurarak milli iradeye ve demokrasiye sahip çıktı. Hainlere en güzel dersi meydanları dolduran vatandaşlarımız vermiştir. " dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2016, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284