Konya İtfaiyesi’nden Basın Ödülleri

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, İtfaiye Basın Ödülleri yarışmasının ikincisini düzenliyor. Haber değeri taşıyan fotoğraflarının katılacağı yarışmaya son başvuru tarihi 07 Eylül 2016

Konya İtfaiyesi’nden Basın Ödülleri
Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 2016 yılı İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında İtfaiye Basın Ödülleri yarışması düzenliyor.
Görev başında şehit olan itfaiyecilerin anılmasını ve zor şartlarda çalışan basın mensuplarını ödüllendirmeyi amaçlayan İtfaiye Basın Ödülleri’nin ikincisini gerçekleştirecek olan Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, itfaiyecilik mesleğine dikkat çekmeyi hedefliyor.
Fotoğraf dalında düzenlenecek İtfaiye Basın Ödülleri’ne ülke genelindeki bütün muhabir ve kameramanlar, haber fotoğrafları ile katılabilecek. Birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin lira ödülün verileceği yarışmanın son katılım tarihi 07 Eylül 2016 olarak açıklandı. TRT Genel Müdürlüğü, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Haber Kameramanları Derneği ve Selçuk Üniversitesi’nin üst düzey yetkilerinden değerlendirme komisyonu oluşacak Yarışma sonuçları 20-24 Eylül 2016 tarihinde açıklanacak. Yarışmanın şartnamesine www.konya.bel.tr adresinden ulaşılabiliyor.
TANITIM PROGRAMI İLE GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLİK ANLATILACAK
Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Haftası kapsamında ayrıca uluslararası düzeyde bir tanıtım programı da düzenleyecek. 27-29 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek programa, Devlet Personel Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Başkanlığı gibi kurumlardan üst düzey yöneticiler, üniversitelerden akademisyenler, yurt dışı ve yurt içinden itfaiye yetkilileri ve gönüllü itfaiyecilerin katılması bekleniyor

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284