Gençlik Merkezi’nden Sosyal Sorumluluk Etkinligi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Merkezi tarafindan her yil 1-7 Mart tarihleri arasinda kutlanan Yesilay Haftasi sebebi ile Karaman’da bir dizi etkinlik düzenlenerek vatandaslar bilgilendirildi.

Gençlik Merkezi’nden Sosyal Sorumluluk Etkinligi

Karaman Gençlik Merkezi tarafindan her yil 1-7 Mart tarihleri arasinda kutlanan Yesilay Haftasi sebebi ile topluma, aileye, bireye zararli, sigara, içki ve uyusturucu maddelerin kullanimini konusunda farkindalik düzeyini arttirmak amaciyla vatandaslar bilgilendirildi.
Karaman Gençlik Merkezi Liderleri ve gönüllü liderler tarafindan sehir merkezinde belirli noktalara stantlar kurarak vatandaslara alkol, sigara, uyusturucu ve yeni zararli bagimlilik olan internet konusunda bilgilendirme yapilarak, bu kapsamda hazirlanan materyaller vatandaslara dagitildi.
Zararlari maddelerin tanitimlari sirasinda Karaman Gençlik Merkezi standini ziyaret eden Yesilay Dernegi Internet Bagimliligi Karaman Temsilcisi Mehmet Emin Can; ” Bagimlilik her geçen yil çesidini ve önemini artirarak bütün toplumlar için risk olusturmaktadir. Özellikle gençlerimizi ve çocuklarimizi toplumumuzun gelecegi için, üretkenligi için bagimlilik ve kötü aliskanliklardan korumamiz gerekmektedir" dedi.
Konu hakkinda açiklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise; “Saglikli nesillerin yetismesi için gelecegimizin teminati olan çocuk ve gençlerimizin kötü aliskanliklardan korunmasi çok önemlidir. Genç nesillerimizin kötü aliskanliklardan korunmasinda kurum ve kuruluslara, sivil toplum örgütleri ve özellikle de ailelere büyük görevler düsüyor. Çocuklarimiz, gençlerimiz sigara, alkol, uyusturucu ve diger kötü aliskanliklardan uzak tutulmali ve bu manada herkes üzerine düsen sorumlulugu yerine getirmelidir” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284