Gevher Hatun Koleji Emniyet Teskilatinin Polis Gününü Kutladi

Polis Haftasi sebebi ile Özel Gevher Hatun Koleji idareci ve ögrencileri Karaman Il Emniyet Müdürü Mehmet SAHNE’yi makaminda ziyaret etti. Daha sonra ögrenciler emniyet teskilatimizdaki polisleri teker teker dolasarak polis günlerini kutladi.

Gevher Hatun Koleji Emniyet Teskilatinin Polis Gününü Kutladi

Ziyarette söz alan Okul Müdürü Ali Celal Öztan “Polisimiz, Türk Milleti’nin can, mal, namus, vatan, bayrak gibi en önemli kutsal degerlerinin emniyetini saglamak için cansiperane olarak görev yapmaktadir. Emniyet mensuplarimiz gerek yaptigi görev ve gerekse verdigi güven ile milletimizin gönlündeki itibarli yerini her zaman hak etmektedir. Bugün Türk Polis Teskilatimizin geldigi nokta, her türlü takdirin üzerindedir. Kamu düzeninin mimari Türk Polis Teskilatimizin 169. kurulus yildönümünü ve Polis Haftasi’ni kutluyorum, 24 saatinde devamli görev yapan fedakâr polis teskilatinin ve özellikle Karaman polisinin, Gevher Hatun Koleji adina da polis haftasini kutluyor, sehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle aniyor, emekli olan ve görevleri basinda bulunan polislerimize saglik, mutluluk ve basarilar diliyorum” dedi.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Il Emniyet Müdürümüz Mehmet Sahne, ziyaret için tesekkür ederek, ögrencilerimize hediyeler takdim etti ve basarilar diledi.
Ziyaret sohbet havasinda geçerken fotograf çekiminin ardindan son buldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284