Hafizlik, Kurani Kerimi Ve Ezani Güzel Okuma Yarismalari Yapildi

Her yil 1-7 Ekim tarihleri arasinda kutlanmakta olan “Camiler ve Din Görevlileri Haftasi” etkinlikleri çerçevesinde erkek din görevlileri arasinda yapilan Hafizlik, Kur’an-i Kerim Güzel Okuma ve ezan okuma yarismasi yapildi. 11-18-25 Mayis 2012 tarihinde Il Müftüsü Nuri Degirmenci Baskanliginda Müftülük toplanti salonunda yapildi.

Hafizlik, Kurani Kerimi Ve Ezani Güzel Okuma Yarismalari Yapildi
Yarismanin Jüri baskanligini Il Müftüsü Nuri Degirmenci, üyeliklerini ise Ayranci Müftüsü Emin Yüksek, il Müftü Yardimcisi Ibrahim Akpinar ve Karaman Imam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Ögretmeni Süleyman Isik ve Nihat Karaçam yapti.
Hafizlik yarismasinda il birincisi olan Yunus Emre Cami Imam Hatibi Hüseyin Selman Altin, 26 Mayis Cumartesi günü Karaman’da yapilacak olan bölge yarismasinda, ezani güzel okumada Sariveliler merkez cami Imam-Hatibi Ali Ertürk 31 Mayis tarihinde Kahraman Maras da, Kur'an-i Kerim'i güzel okumada Sariveliler Merkez Cami Imam Hatibi Ali Ertürk ise 27 Mayis tarihinde Hatay’da yapilacak olan bölge yarismasinda Karaman’i temsil edecek. Bayanlarda ise Kur’ani Kerimi güzel okuma yarismasinda Ali Sahane Kur’an Kursundan Kur’an Kursu ögreticisi Nebile Fatih 3 Haziran da Kilis de yapilacak olan bölge yarismasina Karaman’i temsil edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284