Hanimlar Yönetimde Ve Ekonomide Söz Sahibi Olacak

Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’a “Hayirli Olsun” ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Kadin Kollari Baskan Çaliskan’i makaminda ziyaret etti.

Hanimlar Yönetimde Ve Ekonomide Söz Sahibi Olacak

AK Parti Il Kadin Kollari Baskani Emine Simsek Belediye Baskani ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan’a hayirli olsun dileklerini ilettiler. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Çaliskan sunlari kaydetti.
“ Yerel seçim maratonunda özverili ve gayretli çalismalarindan dolayi Kadin Kollari Baskanimiz Emine Simsek’e ve bütün yönetim kademelerine gönülden tesekkür ediyorum. Gece gündüz demeden, bikmadan ve yorulmadan ev ev kapi kapi gezerek bu seçim çalismalarinda çok önemli bir görevi basari ile tamamladilar. Almis oldugumuz oy oranina büyük ölçüde katki sagladilar. Bu gayretlerinden dolayi bir kez daha sükranlarimi sunuyorum” dedi.
Konusmasina devam eden Baskan Çaliskan sunlari söyledi. “ Karamanli hanimlar için meslek edindirme kurslari, hanimlar lokalleri sayisini artirarak onlarin meslek sahibi olmalarini, üretici olmalarini ve kendi ayaklarinin üzerinde durup bu ölçüde ekonomiye de katkida bulunmalarini saglayacagiz. Bunlari seçim sürecinde seçim beyannamemizde de belirttik. Diger yandan Belediye Meclisinde Hanim kardeslerimize de yer verdik. Böylelikle yasadigimiz bu sehrin yönetiminde hanimlarinda söz sahibi olmalarini sagladik. Insallah hep birlikte el ele vererek Karamanimizi, sehrin disardaki vatandaslarin yasamak istedigi, sehirde yasayan vatandaslarin da bu sehirde yasamaktan keyif aldigi bir modern bir kent haline getirecegiz dedi.”
Ziyaret esnasinda konusan AK Parti Kadin Kollari Baskani Emine Simsek ise sunlari söyledi. “ Öncelikle belediye baskanligi görevinizin ülkemize, milletimize ve Karamanimiza hayirlar getirmesini temenni ediyorum. Her zaman dedigimiz gibi Kadin siyasetin nesnesi degil öznesidir. Basbakanimizin bizlere verdigi önemin ve degerin bilincindeyiz. Bize verilen bu degere layik olabilmek için elimizden gelenin daha fazlasini yapmaya çalisiyoruz. Bu seçim sürecinde asla herhangibir rehavete kapilmadan ev ev kapi kapi dolasarak kendimizi ve partimizi ifade ettik. Bu çalismalari yaparken degerli esiniz Serife Çaliskan da bizimle beraber gayretli ve özverili bir sekilde çalisti. Kendisine de çok tesekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284