Izcilerimizden Oryantiring Etkinligi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Karaman Gençlik Spor Kulübü izcileri Karaman Cadde ve sokaklarinda sehir oryantiring etkinligi düzenlendi.

Izcilerimizden Oryantiring Etkinligi

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Gençlik Spor Kulübü izcilerimiz hafta sonunu degerlendirmek ve izcilerimizi bilinçlendirmek adina hafta sonu sehir oryantiring etkinligi düzenlediler. Beserli gruplar halinde dokuz grup olan izciler, teknik iz isaretleriyle ve ipuçlariyla Karaman cadde ve sokaklarinda kendi gruplarina yazilan mektuplari bulup parkuru tamamlamaya çalistilar.
Yaklasik iki saat süren etkinlik hakkinda bilgi veren izcilik il temsilcimiz F. Nilgün Kusçu, ‘’ bu tür etkinliklerdeki amacimiz çocuk ve gençlerimize beyin cimnastigi, beyin firtinasi yaptirmak çocuklarimizin dogru ve çabuk karar verebilme yeteneklerini ortaya çikarmaktir. Periyodik olarak bu tür faaliyetlerimiz devam edecek. Parkuru tamamlayan ilk üç gruba da çesitli hediyeler verdik. Ayrica ipuçlarini biraktigimiz pek çok çarsi esnafimiza da gösterdikleri ilgi ve yardimlarindan dolayi tesekkür ederim’’ dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284