Kadınların Elinden Kâğıdın Hikâyesi

İlimizde Katı sanatçısı olan Kezban Gültekin 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle “Kadınların Elinden Kâğıdın Hikâyesi” adlı üç boyutlu karma katı resim sergisini dualar ile açtı.

Kadınların Elinden Kâğıdın Hikâyesi

İlimiz Karaman Sanat Galerisinde düzenlenen sergiye Belediye Başkan Vekili Leyla Bender, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Bağırgan, Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Arzu Tasla, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı İbrahim Kaygusuz ile Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ve davetliler katıldı.

Katı Sanatçısı Kezban Gültekin : “Zor şartlar altında sıkılan ve bunalan biz kadınlar bir araya gelerek hayatımızda en önemli olan zamanı hayırlı bir şekilde değerlendirmek isteriz çünkü insan yaşamında boş zaman diye bir şey olmamalıdır. Her gün aynı işlerle uğraşan insanlar için sanatsal faaliyetler büyük bir nimettir. Gelişmiş toplumlar aynı zamanda sanatını zirveye çıkarmış toplumlardır. Sanat en iyi referanstır. Sanat sevdiğimiz ve yaşamaktan zevk aldığımız bir dünya inşa eder.  Bizde karaman sanat galerisi olarak bu inşanın destekçisi olacağız.  Katkılarından ve gayretlerinden dolayı emeği geçen bütün arkadaşlarıma ve 20 yıldır desteğini benden esirgemeyen her zaman yanımda olan eşime teşekkür ederim.” dedi.

Dua ve konuşmaların ardından açılışı yapılan sergi 21 Mart tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

(Haber Mustafa EROK)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284