Karaman'da Köpeklerin Saldırısından Son Anda Kurtuldu

Karaman'da sabah saatlerinde evinden çıkan bir vatandaş pazara giderken köpeklerin saldırısından son anda kurtuldu.

Karaman'da Köpeklerin Saldırısından Son Anda Kurtuldu

Karaman'da Piri Reis Mahallesi'nde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre, evinin bulunduğu 608. Sokaktan  pazara gitmek için yola çıkan Yahya Özdemir, 614. sokaktan geçmekte iken bir anda önüne 2 köpek çıktı. Köpeklerin saldırısından elinde bulunan pazar arabası sayesinde son anda kurtulan Özdemir durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sokak köpeği olduğu öğrenilen köpeklerin götürülmesi için durumu Karaman Belediyesi'ne bağlı Veteriner ve Barınak hizmetlerine iletti. Ekiplerin bölgeye geleceği ve köpekleri barınağa götüreceği bilgi edinildi.

"Dalgındım, Kalp Krizi Geçiriyordum"

Olay anını anlatan Yahya Özdemir: "Piri Reis Mahallesi 608. Sokakta oturuyorum 614. Sokaktan pazara giderken köpekler önüme geçti. Dalgındım, kalp krizi geçiriyordum orada. Eğer pazar arabasını vurmasam köpek beni ısıracaktı orada. Böyle başıboş köpekler olur mu ? İki tane köpek ileride bulunan evin olduğu yerden çıkıyor. Dün de bir bayana saldırmış bayanı yere yıkmış köpekler. Bunlara bir önlem alınması gerekiyor." dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284