Karaman Gençlik Merkezinden Köy Okullarına Kitap Desteği

Karaman’da hayata geçirilen, ’’Bir Kitap Bir Çocuk, Bir Çocuk Bir Umut’’ projesi kapsamında toplanan kitaplar köy okullarına ulaştırılmaya devam ediyor.

Karaman Gençlik Merkezinden Köy Okullarına Kitap Desteği

Karaman’da Gençlik Merkezi tarafından hayata geçirilen "Bir Kitap Bir Çocuk, Bir Çocuk Bir Umut" projesi köy okullarının kütüphanelerini doldurmaya devam ediyor. Proje kapsamında ilk olarak Bozkandak Ortaokulu öğrencilerine ulaştırılan kitapların ikinci durağı Karaman merkeze bağlı Esentepe köyü İlkokulu ve Ortaokulu oldu.

Minik yüreklerin büyük coşkusu ile karşılanan gençlik merkezi personeli topladıkları kitapları okul kütüphanesine bırakarak, öğrencilere kırtasiye malzemesi ve şapka hediye etti. Ziyaretin devamında öğrencilerle sohbet etme fırsatı bulan gençlik liderleri ve gönüllü gençler minik yüreklerle oyunlar oynayarak şarkılar söyledi.

Proje kapsamında toplanan kitapların köy okulu kütüphanelerine ulaştırmaya devam edeceklerini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, “Karaman’da ihtiyacı olan diğer köy okullarımızın kütüphanelerine de kitaplarımızı ulaştırmaya devam edeceğiz. Toplanan kitapların öncelikle burada öğrenim gören tüm öğrencilerimize faydalı olmasını temenni ediyorum. Kitapların toplanmasında emeği geçen herkese de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284