Karaman Kızılay Şubesinden Mesaj Var!

Türk Kızılay Derneği Karaman Şubesi, Kredi Yurtlar Kurumunda kalan depremzedelerin temizlik malzemesi ihtiyaçlarını karşılamak için kampanya başlattıklarını duyurdu.

Karaman Kızılay Şubesinden Mesaj Var!

Yunus Kent Gençlik Merkezinde depremzede vatandaşlarımıza giyimden ayakkabıya hijyen malzemelerinden kişisel bakım ürünlerine, bebek bakım ürünlerine pek çok kategoride yardım etmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Türk Kızılay Derneği Karaman Şubesi Başkanı Adem Küçükyarma, “Kredi Yurtlar Kurumunda kalan depremzedelerimiz için kampanya başlattık. Yurtlarımızda kalan depremzedelerimizin öncelikli ihtiyacı temizlik malzemeleri oluyor. Bizler de bu istekleri duyuralım. Her bir oda için toz deterjan, vileda takımı, tuvalet kâğıdı, sıvı el sabunu ve şampuan lazım. Yardım edecek vatandaşlarımızın özellikle bir poşete belirttiğimiz malzemeleri koyup Yunus Kent Gençlik Merkezine getirmelerini istiyoruz” dedi.

Son olarak Başkan Adem Küçükyarma, “Dağcılıkla uğraşan elinde uyku tulumu bulunan bağışlamak isteyen vatandaşlarımız UMKE ekiplerinin uyku tulumuna ihtiyaçları var. İl Sağlık Müdürlüğüne vermek adına UMKE ekipleri için uyku tulumlarını alabiliriz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284