Karaman Müftüsü Nuri Değirmenci Görevden Alındı

Diyanet İşleri Başkanlığı yaptığı bir duyuru ile Merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatında her kademede görev yapan personelden darbe girişiminde bulunan FETÖ/PDY ile ilişkili görevliler arasında yer alan, din hizmetlerinin toplumsal hassasiyeti dikkate alınarak haklarında inceleme ve soruşturma yapılmak üzere görevlerinden uzaklaştırma işlemlerine devam ediyor.

Karaman Müftüsü Nuri Değirmenci Görevden Alındı
Diyanet İşleri Başkanlığı, FETÖ/PDY kapsamı arasında yer alan Karaman İl Müftüsü Nuri Değirmenci'yi, görevinden aldı.
Diyanet İşleri Başkanlığı yaptığı bir duyuru ile Merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatında her kademede görev yapan personelden darbe girişiminde bulunan FETÖ/PDY ile ilişkili 5 il müftüsünü görevden aldı.
1:Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Şahin
2:Batman İl Müftüsü Turgut Erhan
3:Bitlis İl Müftüsü  Abdülkerim Akbaba
4:Sinop İl Müftüsü Mustafa Erkan
5:Karaman İl Müftüsü Nuri Değirmenci
ularımızın başarı grafiği her geçen gün yükselecek ve ilimize daha nice şampiyonluklar getireceğiz” diye konuştu.Halter branşında gelen başarılardan dolayı sporcuları kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise,” Öncelikle genç sporcularımızı ve antrenörümüzü başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Sporcularımız azimli ve disiplinli çalışmalarının karşılığını katıldığı yarışmalarda aldıkları derecelerle süslemesini biliyorlar. Sporcu ve antrenörümüzü tekrar tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284