Karaman Sgk Personeline “Etkili Iletisim” Konulu Egitim Verildi

Karaman Sosyal Güvenlik Il Müdürlügünün hazirlamis oldugu ve Mevlana Kalkinma Ajansi tarafindan kabul edilen ‘SGK Personeli Için Halkla Iliskiler’ konulu egitim programi kapsaminda; 23-25 Eylül 2014 tarihleri arasinda Il Müdürlügü Konferans Salonunda “stresle basa çikma yöntemleri, etkili iletisim, güzel konusma teknikleri ile aile içi iletisim” konularinda egitimler verildi.

 Karaman Sgk Personeline “Etkili Iletisim” Konulu Egitim Verildi

Egitim programi baslangicinda konusan Karaman SGK Il Müdür Yardimcisi Tayfun Tecer, Iletisimin bir toplulukta veya bir gruptaki önemini, sosyal açidan olmazsa olmaz bir nitelik tasimakta oldugunu ve toplumsal kanun ve kurallari saglikli bir biçimde isletebilmek için gerekliliginden bahsetti ve verilecek egitimin personelimize oldukça yararli olacagina inandigini belirterek konusmasini tamamladi.

Egitimler, Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ögretim üyelerinden Yard. Doç. Dr. Hatice Yalçin, Ögr. Gör. Mehmet Ali Canbulat ve Yard. Doç Dr. Nejla Canbulat tarafindan verildi.
Gerçeklestirilen egitimin sonunda ise konusmacilara SGK Il Müdür Yardimcisi Tayfun Tecer tarafindan birer plaket takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284