Karamanımızın 30.Yılı Hayırlı Olsun

Rahmetli Turgut Özal’ın Başbakanlığı döneminde 21 Haziran 1989 tarihinde Türkiye’nin 70. İli olma hüviyetini kazanan sevdamız Karaman’ın il oluşunun 30.yılındayız.

Karamanımızın 30.Yılı Hayırlı Olsun

Adem Kapar yayınladığı yazılı mesajında,“30 yaşında olan ilimiz asırlık bir tarihi ve manevi zenginliği bünyesinde barındırıyor. Piri Reis, Kazımkarabekir Paşa, Karamanoğlu Mehmet Bey gibi tarihe damgasını vurmuş şahsiyetlerin memleketleri olmasının yanı sıra ana dilimiz Türkçemizin başkenti olmaktan dolayı duyduğumuz gurur paha biçilemez.
Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde; Sevdamız Karaman’ı hakettiği konuma getirmek için yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı asla yeterli görmüyoruz. Milletvekillerimiz Sayın Dr.Recep Şeker ve Av.Selman Oğuzhan Eser ile birlikte İlçelerimiz ve köylerimizde hizmet eksiğimiz kalmayana dek vatandaşımıza layık olduğu hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin aydınlık geleceğine yürürken Karamanızın da adını yatırım ve başarılar ile üst sıralara taşımaya kararlı olduğumuzu vurgularken tüm hemşehrilerime sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284