Karamanlı Abdülkadir Esra Erol'da!

Karamanlı Abdulkadir Gümüş biyolojik baba olup olmadığını öğrenmek için Atv ekranlarında yayınlanan “esra erol’da” proğramına katıldı.

Karamanlı Abdülkadir Esra Erol'da!

Abdullah Gümüş, sosyal medya üzerinden Mersin'in Silifke ilçesinden tanıştığı Durdu Gümüş ile 2014 Temmuz ayında evlilik yaptı.3 haftalık birliktelik, 15 gün resmi evlilik sonrası evlendiği Durdu Gümüş ailesinin yanına gideceğini söyleyerek Karaman'dan ayrıldı.2014 yılından bu yana 2015 yılı gibi kendisi ile ara ara iletişim kuran Abdülkadir,Durdu ile hiç bir defa görüşemedi.


Baba olduğunu sağlık görevlileri söyledi!

Abdülkadir Gümüş, 20 Mayıs 2016 doğumlu bir kızının olduğunu çocuğun aşıları için sağlık ocağından evine gelen görevliler tarafından öğrendi.Sağlık görevlileri çocuğunuzun aşılarını yaptırmanız gerekiyor demesiyle baba olduğunu ilk defa o gün öğrenen Abdülkadir Gümüş, nüfus kayıtlarında bir çocuğunun olduğunu da o günden sonra öğrendi.Evlendiği kişi Durdu Gümüş'ü bulmak ve bu çocuğun kendisinden olup olmadığını, biyolojik baba olup olmadığını öğrenmek için dna testi yaptırmak için Esra Erol’dan yardım istiyor.
Karaman’dan programa katılan Abdülkadir Gümüş’ün hayat hikayesi,biyolojik baba olup olmadığı önümüzdeki günlerde Esra Erol’un sunduğu “Esra Erol’da” proğramında netlik kazanacak.  Mustafa ÖZÜNAL
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284