Karamanli Vatandas Muratpasa Belediyesi Önünde Kendini Yakti

Antalya`da yardim istemek için geldigi Muratpasa Belediye Binasi önünde kendini yakan 32 yasindaki insaat isçisi hastanede hayatini kaybetti.

Karamanli Vatandas Muratpasa Belediyesi Önünde Kendini Yakti

Dün saat 15.00 siralarinda yasanan olayda, çalistigi insaattaki isinden çikarilan evli ve 1 çocuk babasi Ulas Akin, yardim için Muratpasa Belediyesi önüne gelerek baskan Ümit Uysal ile görüsmek istedi. Baskan Uysal'in büyüksehir belediye meclis toplantisinda oldugunu ögrenince disari çikan Ulas Akin, yaninda getirdigi bidondaki benzini üzerine döküp kendini yakma tehdidinde bulundu. Belediye personeli ve vatandaslar Ulas Akin'i ikna etmeye çalisirken benzin bir anda alev aldi. Kisa sürede Ulas Akin'in üzerini saran alevleri söndürmek için belediye personeli ve çevredekiler seferber oldu.
Belediyeden getirilen bir yangin söndürme tüpüyle alevler söndürülürken, vücudunun üst kisminda yüzde 45 yanik olusan Akin, ilk olarak ambulansla Medical Park Antalya Hastanesi'ne ardindan da yanik ünitesi bulunan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Akin, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.
Akin'in Karaman’in Göktepe ilçesinde topraga verilecegi ögrenilirken cenaze hizmetlerinin tamami Muratpasa Belediye Baskani Ümit Uysal'in talimatiyla Muratpasa Belediyesi Taziye Hizmetleri tarafindan yapilacak.
BELEDIYE AÇIKLAMASI
Muratpasa Belediyesi'nden yapilan açiklamada ise, "Belediyemiz hizmet binasi önünde, saat 15.00 siralarinda üzücü bir olay meydana gelmistir. Isminin Ulas Akin oldugu ögrenilen sahis kendini yakmak istemistir. Sahis, yarali olarak hastaneye kaldirilmis ve tedavi altina alinmistir. Sahsin belediyemizle herhangi bir bagi bulunmamaktadir. Yasanan ve bizleri derinden üzen olayda, yaralanan sahisa acil sifalar dileriz" denilmisti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284