Kardeş Şehir Kütahya’dan Karaman Belediyesi Ziyareti

Kardeş Şehir Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık Karaman Belediyesi’ni ve dün gerçekleşen (6 Kasım Cuma) belediye meclis toplantısını ziyaret etti.

Kardeş Şehir Kütahya’dan Karaman Belediyesi Ziyareti

06 Mart 2020 tarihinde Kütahya Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen “Kardeş Şehir” protokolünün ardından Kütahya ve Karaman kardeş şehir olmuştu. Kütahya’da gerçekleşen protokole Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve belediye meclis üyeleri de katılmıştı. 
Dün ilimize iadeyi ziyarette bulunan Kütahya Belediye Başkanı Işık ve Kütahya Belediye Meclis Üyelerini, Başkan Kalaycı misafir etti. İlk olarak belediye makam odasında ziyaretçilerini ağırlayan Kalaycı, Kütahya heyetini Karaman’da görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.
 Başkan Işık Belediye Meclisine Katıldı 
Belediyedeki ziyaretin ardından Başkan Işık ve beraberindeki heyet Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşen Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısına katıldı.
 Meclisin açılış konuşmalarının ardından Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Başkan Işık’ı konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet etti. Başkan Işık konuşmasında, Kardeş şehir Karaman’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisini ağırlayan başta Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve meclis üyelerine teşekkür etti.
 Meclis toplantısının ardından Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve belediye meclis üyeleri, Kütahya’dan gelen misafirleri Tarihi Tartan Konağı’nda ağırladı. Karaman’a özgü hazırlanan akşam yemeği ikramının ardından gece Karamanlı Aşık Onguni tarafından söylenen türkülerle son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284