KARDOF Kravga'dan Göksu'ya İndi

Karaman Doğa Sporları Fotoğrafçılık Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (KARDOF) hafta sonunda Kravga Köyü'nden Derinçay Köyü'ne kadar eğlenceli bir yürüyüş etkinliği gerçekleştirdi.

KARDOF Kravga'dan Göksu'ya İndi
Karaman Doğa Sporları Fotoğrafçılık Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (KARDOF) dernek binasında 19 kişiden oluşan ekip toplandı ve Karaman'dan saat 08.30'da hareket etti. Hedefte Kravga Köyü vardı. Köye varıldığında köy kahvesinde muhabbet dolu bir ortamda kahvaltı gerçekleşti. Kravga Köyü'nde ekibi Kemal Amca karşıladı. Kemal Amca rehberliğinde dik inişlerin olduğu bir rotada yürümeye başlandı, yol güzergâhı Göksu Nehri'nden geçecekti. Muhteşem bir manzara eşliğinde yer yer hafif rüzgârlı ve çoğunlukla sıcak bir havanın hâkim olduğu yürüyüşte katılımcılar güzel kareler yakaladı.
Göksü Nehri'ni yükseklerden izleyerek yürüyüş yapan Kardof grubu dereye ulaştığında dayanamayıp kendini serin sulara bıraktı. Bir yandan serinlerken diğer yandan fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Serinleme molasının ardından tekrar yürüyüşe geçildi. Yürüyüş rotasının sonunda Derinçay Köyü vardı. Etkinlik sona erdiğinde acıkan Kardof ekibi bu köyde yemek molası verdi. Hidoelektrik Enerji Santrali'nin de bulunduğu köyden ayrılmadan önce Göksu üzerindeki köprüye çıkılarak fotoğraf çekimi devam etti. Kardof Derinçay Köyü'ne veda ettikten sonra araçlarla Karaman'a ulaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284