KAREV Yönetimi Vali Işık’ı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile 10 Haziran 2020 tarihli Resmî Gazete’de yayınlanan Valiler Kararnamesiyle Karaman Valisi olarak atanan Mehmet Alpaslan Işık’ı ilk ziyaret eden ekip Ankara’daki sesimiz, gözümüz olan KAREV yönetimi oldu.

KAREV Yönetimi Vali Işık’ı Ziyaret Etti

KAREV Başkanı Veli Bozkır, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Tek, Ayhan Akgöz ve Belgin Bozkır’dan oluşan heyet Karaman’ın yeni valisi Mehmet Alpaslan Işık’ı İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulun’daki başkanlık makamında ziyaret etti.
Aslen Mardinli olan İstanbul’da doğup, büyüyen Vali Işık’a başarılar dileyen KAREV Başkanı Bozkır ziyarette ANKARAMANDER ve KAREV’in yapmış olduğu çalışmaları anlattı. Karaman’a hizmet için dernek ve vakıf yöneticileri ve üyelerinin her fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını ifade eden Veli Bozkır, yoğun temposuna rağmen kendilerini kabul ederek vakit ayırdıkları için Vali Işık’a teşekkür etti. Başkan Bozkır, KAREV kurucular kurulu hakkında bilgiler veren Başkan Bozkır Ankaramander’in yayın organı olan derginin mevcut iki sayısını Vali Işık’a takdim ederken, “Dergimiz, derneğimizin ve vakfımızın amacını en iyi yansıtacak belgemizdir. Değerlendirmelerinizi ve Ankara’daki toplantılara katılımlarınızı bekliyoruz” dedi.
Samimi bir ortamda geçen ziyaret Karaman’da yeniden buluşma dileğiyle ve günün anısına fotoğraf çekimiyle sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284