Kibris Gazisi Riza Isik Son Yolculuguna Ugurlandi

62 yasinda yasamini yitiren Kibris Gazisi Riza Isik topraga verildi.

 Kibris Gazisi Riza Isik Son Yolculuguna Ugurlandi

22 Mayis Sali günü ögle namazina müteakiben Musallada kilinan cenaze namazina; Vali Vekili Ferhat Burakgazi’nin yani sira Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Askerlik Subesi Baskani Per. Alb. Riza Beser, Muharip Gaziler Dernegi Baskani Behiç Bas, askeri erkan, gazilerimiz, gazimizin sevenleri ve yakinlari ile vatandaslarimiz katilirken, Valimiz Sn. Süleyman Kahraman ve Il Jandarma Komutani J. Alb. Selçuk Boz da cenaze törenine çelenk gönderdiler.

Kilinan cenaze namazinin ardindan askerler ile sevenlerinin omuzlarinda son yolculuguna ugurlanan Kibris Gazimiz Riza Isik'in Türk Bayragina sarili naasi Karaman Merkez Mezarliginda topraga verildi.
Cenaze namazina katilarak, gazimizi omzunda tasiyan Vali Vekili Ferhat Burakgazi, Gazimizin ailesine ve gazi arkadaslarina bassagligi dileyerek; “ Gazimize Allah'tan rahmet, dost ve sevenleri ile akrabalarina sabirlar diliyorum. Mutluluklar oldugu kadar hüzünlerde hayatin bir gerçegidir. Ancak bu hüzünler paylasildikça azalacaktir. Dilegimiz o dur ki Merhum gazimizi, Allah sevdikleriyle Cennetinde bulusmayi nasip etsin. Gönül ister ki devletine milletine böyle kahramanca hizmet eden kiymetli insanlarimiz hiç ölmesin; ama hayat öyle degil. Allah bizleri de, vatanina, milletine böyle hizmet eden kullarindan olmayi nasip eylesin. Basimiz sag olsun, gazimizin mekan-i cennet olsun.”dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284