KMÜ Sürekli İşçi Alımı Noter Kurası Duyurusu

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine 1 adet temizlik görevlisi (Eski Hükümlü veya Terör Mağduru) ve  5 adet temizlik görevlisi sürekli işçi alınacak.

KMÜ Sürekli İşçi Alımı Noter Kurası Duyurusu

KMÜ tarafından Noter Kurasına ilişkin yapılan açıklama şu şekilde;

İŞKUR'a yapılan müracaatlar sonucunda, İŞKUR tarafından  temizlik görevlisi (Eski Hükümlü veya Terör Mağduru) ilanına 13 kişi, temizlik görevlisi ilanına ise 1906 kişi başvurduğu bildirilmiştir. İŞKUR’un gönderdiği başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, açık iş sayısının dört katı oranında kişi kura çekimi sonucu asil aday belirlenecek olup kura ile ayrıca aynı sayıda yedek adayın isimlerini kapsayan bir liste oluşturulacaktır. Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimi 28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 10.00'da Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda yapılacaktır.

Salgın tedbirleri sebebiyle sivil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, ulusal ve yerel basın temsilcileri ile adaylar istemeleri halinde (en fazla 100 kişi) kura çekimini izleyebilecektir. Başvuran adaylar dışında yakınları salona alınmayacaktır.

Adayların yanlarında T.C. Kimlik numaralı kimlik belgesi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Pasaport) ile salona girişte kontrol edilmek üzere HES kodu ve İŞKUR başvuru belgesi de (https://esube.iskur.gov.tr/)  getirmeleri gerekmektedir.

Noter huzurunda çekilen kura ile sözlü sınava katılmaya hak kazananların isimleri Üniversitemiz web sayfasında ( https://www.kmu.edu.tr/ ) sözlü sınav tarih ve saatleri ile birlikte açıklanacaktır. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284