Konuk ve Seker Sanayi Esnafini Ziyaret Etti Suduragi’nda Halkla Bulustu

Ak Parti Karaman Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Recep Seker seçim çalismalarina sanayi esnafini ziyaret ederek devam etti. Recep Konuk esnaflarin destegi ve samimiyetinin memnuniyet verici oldugunu belirterek, “Karaman’i dünya ekonomisine katki saglayan bir konuma getirmek için çalisacagiz. Karaman’da ekonomiyi daha da büyütüp çesitlendirecegiz” dedi. Recep Seker ise esnafin daha da kalkinmasi için gece gündüz çalisacaklarini söyledi. Konuk ve Seker esnaf ziyaretlerinin ardindan partililerle birlikte Suduragi beldesine geçerek vatandaslarla bulustu.

Konuk ve Seker Sanayi Esnafini Ziyaret Etti Suduragi’nda Halkla Bulustu

Ak Parti Karaman Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Recep Seker seçim çalismalarina tüm hiziyla devam ediyor. Konuk ve Seker sanayi esnafini ziyaret ederek sorunlari dinledi. Recep Konuk esnaflarin destegi ve samimiyetinin memnuniyet verici oldugunu ifade ederek esnafin istikrardan yana oldugunu belirtti. Konuk yaptigi açiklamada, “Karaman özellikle gida sanayisinde önemli mesafeler alan bir sehrimiz. Bu birikimi dünya ile bulusturma ve markalasma anlaminda önemli mesafeler alacagiz. Lojistik bir kimlige sahip olan Karaman Anadolu’nun limanlara en yakin bölgelerinden biri. Karaman’in potansiyelini harekete geçirip mevcut isletmelerimizi dünya ile yarisir hale getirmek mümkündür. Limanlara baglanmis Karaman’i küresel ticaret açisindan Marmara, Izmir, Mersin yapmak mümkündür. Limanlara Baglanmis bir Karaman ile Karaman’a ve Karamanliya dünyadaki büyük pastadan daha çok pay almak mümkündür. Iste bu noktada bilimi ve teknolojiyi de isin içine katarak Karaman’i dünya ekonomisine katki saglayan bir konuma getirmek için çalisacagiz. Karaman’da ekonomiyi daha da büyütüp çesitlendirecegiz” dedi.
Seçim sürecinde isportaci mantiginda siyaset yapmanin vatandasta karsiliginin olmadigini ifade eden Recep Konuk, “Geçici ikna yöntemleriyle isportaci mantiginda siyaset yapmak artik halkimizda karsilik bulmuyor. Insanlar sizin neler yaptiginiza ve neleri yapabileceginize bakiyor. Bizlerin bugüne kadar neler yaptigi ortadadir. Siz bir seyler yaparak bu noktalara gelmisseniz halkimiz bunun karsiligini size veriyor zaten. Bugün Karaman halki bizim bugüne kadar yaptiklarimizi referans alarak bizden beklentilerini de ortaya koyarak gittigimiz her bölgede partimize ve bizlere teveccüh gösteriyor. Bugün ki esnaf ziyaretlerimizde de esnafimizin destegi ve samimiyeti için kendilerine tesekkür ediyorum. Onlari mahcup etmeyecegiz. Köylü, çiftçi, ensaf, memur, isçi toplumun her kesimini kucaklayarak Yeni Türkiye’yi hep birlikte kuracagiz” dedi.
Esnaf ziyaretlerinde konusan AK Parti Karaman Milletvekili Adayi Dr. Recep Seker de "Karaman hepimizin ortak paydasi. Bu sehir bizim için bir sevdadir. 2023 vizyonu çerçevesinde Karaman’i daha ileriye tasimak adina var gücümüzle çalisacagiz. Esnafimizin kalkinmasi için ekonomik destekleme paketlerini artiracagiz. Siz el emegi göz nuruyla çalisan, helal kazanç için gecesini gündüzünüze katan fedakar esnaflarimizsiniz. Bizde sizin için Mecliste yorulmadan gece gündüz çalisacagiz Insallah. Bu anlamda Karaman'i modern bir gelecege tasiyacagiz. Modern Karaman'a Modern birde sanayi sitesi kurarak gelecegimize emin adimlarla yürüyecegiz. Bu sehir artik her anlamda ayaga kalkti. Simdi 7 Haziran da toptan kosma zamanidir. Yeni Türkiye'nin Yeni Karaman'ini siz sanayi esnaflarimizla birlikte insa edecegiz'' dedi.
SUDURAGI’NDA KONUK VE SEKER’E SEVGI SELI
Adaylar daha sonra partililerle birlikte Suduragi beldesine geçerek burada vatandaslarla bulustu. Halkin yogun ilgi gösterdigi belde meydaninda vatandaslara hitap eden adaylar talepleri de dinledi.
Ak Parti Karaman Milletvekili Adayi Recep Konuk, Karaman’in 13 yilda toplam 7,3 milyar TL yatirim aldigini kaydederek, “Ülkemiz son 10 yilda toplam üretim hasilasini 3 kat arttirdi. Tarim sektörümüz için de 2023 vizyonu çerçevesinde hedefler belirlendi. Mesela 60 milyar dolarlik tarimsal üretimimizi 150.000 milyar dolarin üzerine çikarmayi, dünyanin en büyük tarim ekonomileri arasinda ilk beste yer almayi hedefliyoruz. Bunu basarabilir miyiz? Elbette basaracagiz. 2023 vizyonu için belirlenen hedefleri hep birlikte gerçeklestirecegiz. Recep Konuk niçin burada diye merak edenler için söylüyorum. Recep Konuk Karaman’in Karadag gibi heybetli olmasina katki vermek için burada. Recep Konuk Karaman’in takim oyunu oynamasina el vermek için burada. Duam ve temennim odur ki bugüne kadar mahcup olmadim, mahcup etmedim. Insallah yarin da mahcup olmam mahcup etmem” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284