Larende Alt Geçidinde Çalışmalar Sürüyor

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yapımı devam eden Larende Alt Geçidinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Larende Alt Geçidinde Çalışmalar Sürüyor

Karaman Belediyesi ve TCDD Genel Müdürlüğü işbirliğinde projelendirilerek yapımına başlanan Larende Alt Geçidinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; Larende, Sümer ve Yenişehir Mahallelerine ulaşım anlamında hayat verecek olan Larende Alt Geçidi çalışma alanında incelemelerde bulundu.

Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyen Başkan Çalışkan: “Karaman'a çok önemli bir projeyi daha kazandırıyoruz. Larende alt geçidinde çalışmaların büyük bir kısmı tamamlandı. Demiryolunun altından geçildi ve şu anda stadyum tarafındaki bağlantı kısmı yapılıyor. Mümkün olan en kısa sürede alt geçit Karaman'a hizmet vermeye başlayacak. Yıllardır kent merkezinden kopuk halde kalan Larende, Sümer ve Yenişehir Mahalleleri bu proje ile hayat bulacak. Larende alt geçidinin dışında 4 farklı noktada daha üst geçit çalışması var. Bunların bir kısmı tamamlandı, bir kısmında da çalışmalar devam ediyor. Bu projeler tamamlandığında yakında hizmete girecek olan hızlı tren geçişleri aksamadan yapılabilecek ve şehir trafiği de rahatlamış olacak."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284