Mali Dalkıran Müzik Piyasasına Hızlı Bir Giriş Yapmaya Hazırlanıyor

Aslen Karamanlı olan Mali Dalkıran, besteleri ve kendine has yorumu ile pop müziğe yeni bir soluk getirmeye aday genç bir yetenek olarak müzik piyasasındaki yerini aldı.

Mali Dalkıran Müzik Piyasasına Hızlı Bir Giriş Yapmaya Hazırlanıyor

Besteci, söz yazarı, aranjör, Kerem Ökten’in yeni keşfi olan Mali Dalkıran Arpej Yapım etiketiyle yayınlanan yeni teklisi "Pisi Pisi" ile ilk defa dinleyici karşısını çıkacak.

Şarkının söz ve müziği Mali Dalkıran, düzenleme ise Kerem Ökten imzası taşıyor. Şarkının video klibini de Kerem Ökten yönetti.

Mehmet Ali Dalkıran 1987 yılında doğdu. Karaman Bifa Anadolu Lisesinde bitirdikten sonra İstanbul Kadıköy Güzel Sanatlar Şan bölümü Ön Lisans programını bitirdi. İstanbul da özel okullarda 2 yıl müzik öğretmenliği yaptı.

Müzik dışında sporla ilgilenen Mali, Beşiktaş minikler grubunda futbol oynadı. Futbol hayatına Karaman da devam ederek 19 yaşında profesyonel oyuncu oldu. Karamansporda 2. Lig’de oynamaya başladı. Geçirdiği sakatlık nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kaldı.

20 yaşında kendisini keşfederek İstanbula çağıran Yapımcı/Prodüktör Kerem Ökten'in daveti ile İstanbul'a giderek albüm anlaşması imzaladı. Çalışmalarını titizlikle yürüten Mali albüm çalışmasına paralel olarak İstanbul'da bir çok mekânda sahne aldı.

Kendi bestelerini yapan Mehmet Ali başka şarkıcıların albümlerine de besteleri ile katkıda bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284