Mara Yolu Bayrama Hazir

Karaman Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri sehrin muhtelif mahalle ve caddelerinde asfalt serim, bakim ve onarim çalismalarini sürdürüyor. Daha önce altyapi çalismasi yapilan Mara yolunda asfalt serim çalismasi baslatildi.

Mara Yolu Bayrama Hazir

Baskan Çaliskan: “Bütün Yatirimlar Daha Modern Bir Karaman Için”
Çalismalar hakkinda bilgi veren Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, belirli bir program dâhilinde altyapisi tamamlanan mahallelerde yol ve kaldirim çalismalarinin yürütüldügünü belirterek: “Bütün yatirimlarimiz daha modern bir Karaman için. Serilen tonlarca asfalt, yeni yapilan kilometrelerce kaldirim Karaman’in hem bu günü için önemli hem de yarini için önemli bir yatirim. Ilimiz bölgenin hizla gelisen yerlesimlerinden birisi. Belediye olarak biz bu hizli gelisimi en dogru sekilde ve sürdürülebilir olmasi için üzerimize düsen çalismalari bir bir gerçeklestiriyoruz.
Yeni Mahalle de kisa süre önce eskiyen tüm içme suyu hatti ve kanalizasyon altyapisini yeniledik. Su anda bölgede devam eden kaldirim çalismalarina ilaveten bugün de Mara yolunda asfalt serimine baslandi. Eskisinden çok daha modern bir görünüme kavusacak olan Mara yolunu Ramazan Bayramina kadar tamamlamak istiyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284