Milletvekili Şeker: ”Spor Çalışmalarının Destekçisi Olmaya Devam Edeceğiz”

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Ali Osman Bebek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yeni görevinde Bebek’e başarılar dileyen Şeker,” Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spor çalışmalarının destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Şeker: ”Spor Çalışmalarının Destekçisi Olmaya Devam Edeceğiz”

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Ali Osman Bebek’i makamında ziyaret eden Ak Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, İl Müdürü Ali Osman Bebek’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Karaman’a yapılan spor yatırımları ile kentin büyük bir ivme kazandığını belirten Şeker,” Karaman’da son yıllarda spor alanında inanılmaz değişimler oldu. Yapımı devam eden spor yatırımlarımız tamamlandığında Karaman daha modern ve yetenekli sporcuların yetiştirmesinde daha kaliteli bir spor tesislerine kavuşmuş olacak. İnşaatı devam eden bölgelerimize spor alanlarının yapılması Karaman’ımızın spor alanında daha da güçleneceği anlamına geliyor. Gerçekleştirilen bu yatırımlar sayesinde Karaman artık spor şehri olma yönünde büyük bir mesafe kat edecek. Yapımı tamamlanan tesislerimizden yetişecek olan evlatlarımız ise, ülkemizin ve Karaman’ımızın adını ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde duyuracaklardır. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spor çalışmalarının destekçisi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Bebek de, "Karaman’da verimli olma noktasında bilgi birikimi ve tecrübelerimizle sporda başarı çıtasını yükseltmek için tüm gayretlerimizle çalışacağız. Özellikle geleceğimizin teminatı çocuklarımızı erken yaşta spora kazandırmak ve madde bağımlılığı konusunda gençlerimizi bilinçlendirmek için hassas bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah devam eden spor yatırımlarımızın tamamlanmasıyla birlikte gençlerimiz daha modern ve kaliteli bir spor tesislerine kavuşmuş olacak. Ayrıca, ilimizde artan spor yatırımlarıyla birlikte ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyona ev sahipliği yaparak sportif altyapıya büyük bir yatırım yapmış olacağız.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284