İl Müdürü Bebek, Çocuklarla Masa Tenisi Oynadı

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, tesis incelemeleri için gittiği Kazım Karabekir Spor Salonu’nda çocuklarla masa tenisi oynayarak, sohbet etti.

İl Müdürü Bebek, Çocuklarla Masa Tenisi Oynadı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Ali Osman Bebek, tesis incelemeleri için gittiği Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda çocuklarla spor yaptı. Tesis ziyareti esnasında spor salonunda çocukların masa tenisi oynadığını gören Bebek, çocukların yanına giderek bir süre sohbet etti. İl Müdürü Bebek, daha sonra çocuklarla masa tenisi oynadı. 10 dakika süren masa tenisi maçı renkli görüntülere sahne oldu.

Masa tenisi maçının ardından voleybol antrenmanı yapan sporcuların yanına geçen Bebek, çalışmalar hakkında voleybol antrenörü Sadık Tekin’den bilgi aldı.

Soğuk kış günlerine çocuk ve gençlerin tesislerde sıcak bir ortamda spor yapma imkanı bulduğunu belirten Bebek, “En büyük yatırım geleceğimiz olan çocuklarımıza olan yatırımdır. Yazın her alanda spor yapma imkanı bulan çocuklarımız kış aylarında da tesislerimize gelerek güvenli ve sıcak bir ortamda spor yapma imkanı buluyor. Özelliklede kötü alışkanlıklardan uzak durarak vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirme fırsatı buluyor” diye konuştu.

“Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalık Yaratacak Çalışmalar Yapacağız”

Madde bağımlılığı konusunda bilinçli olmak ve genç nesli kötü alışkanlıklardan korumak için Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın topyekun bir çalışma başlattığını belirten Bebek,” Karaman’da madde bağımlılığının zararlarına ilişkin bir farkındalık uyandırabilmek, gençlerimizi uyuşturucu ve diğer bağımlılık türlerinden uzak durmalarını sağlamak amacıyla antrenörlerimizin de içerisinde yer alacağı projeleri hayata geçireceğiz. Önemli olan gençlerimizin bağımlı olmadan önce yanlarında olmak ve bu yola hiçbir zaman başvurmamalarını sağlamak. Bağımlılıkla mücadelede farkındalık yaratacak ve etkin çözümler getirecek çalışmalar yapacağız” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284