Ne İsterlerse Onu Okudular

Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan "Ne İstersem Onu Okuyorum" kitap okuma alışkanlığını kazandırma ve arttırma projess  (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenmeye layık görülen 75 projeden biri oldu.

Ne İsterlerse Onu Okudular

6 Ocak 2017 tarihinde Karaman Valiliğinde yapılan protokolle başlayan proje 9 ayda tamamlanacak. Proje kapsamında okula 40 kitaplık, 15 tabletli 1 e-kütüphane, 1 veli okuma salonu kazandırıldı. Okuldaki her öğrenci ve öğretmene okumak istedikleri kitaplar alındı. Okunan toplam 750 kitap okul kütüphanesine kazandırılmış olacak. Proje etkinlikleri olarak planlanan eğitimci yazar Mahmut Ulu söyleşisi 8 Mayıs’ta yapıldı.

Okuma alışkanlığı için farkındalık oluşturmak için Aktekke Kent Meydanında okul öğrencileri okuma etkinliği yaparak dikkat topladılar. Proje kent meydanında matematik dersi, okuryazar buluşmaları ve öğrencilerin huzurevinde kitap okuma etkinlikleri, sosyal medyada açılan neistersemonuokuyorum hesaplarından okunan kitapların paylaşımı ile devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284