Ömer Asaf, Galatasarayli Futbolcularla Bulustu

Karaman’in Ermenek ilçesinde yasanan maden kazasinin ardindan, `Babama `Galatasaray maçi var` dersek madenden çikar` sözüyle hafizalara kazinan 5 yasindaki Ömer Asaf, Torku Konyaspor maçi öncesinde Galatasaray’in kamp yaptigi otelde futbolcularla bir araya geldi.

 Ömer Asaf, Galatasarayli Futbolcularla Bulustu

  Ermenek'teki maden kazasinda hayatini kaybeden Mehmet Özcan'in 5 yasindaki oglu Ömer Asaf, agabeyi Hüseyin Özcan, ablasi Nazife Özcan ve iki kuzeni ile Torku Konyaspor - Galatasaray maçi için Konya'ya geldi.

  Ömer Asaf, maç öncesinde Galatasaray'in kamp yaptigi otele gelerek yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro ve futbolcularla tanisti. Otelde Baskan Yardimcisi Abdurrahim Albayrak tarafindan karsilanan Ömer Asaf, daha sonra yöneticiler, teknik direktör Hamza Hamzaoglu ve futbolcularla fotograf çektirdi.
  Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ismail Sarikaya ve Konya Galatasaray Taraftarlar Dernegi Baskani Sitki Korkmaz'in da bulundugu görüsme sonunda futbolcular, Ömer Asaf'a çok sayida hediye ve imzalarinin bulundugu bir forma verdi.
  Futbolcularin tamami daha sonra Ömer Asaf ile fotograf çektirdi. Ömer Asaf, çikista, agabeyi, ablasi ve iki kuzeniyle birlikte bütün futbolcularla görüstüklerini, çok mutlu olduklarini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284