Piri Reis De Iftar Sofrasina Büyük Ilgi

Karaman Belediyesi’nin Piri Reis Mahallesi’nde düzenledigi iftar yemegine çok sayida vatandas katildi.

 Piri Reis De Iftar Sofrasina Büyük Ilgi

Karaman Belediyesi’nin geleneksel iftar sofrasinin 10. duragi Piri Reis Mahallesi oldu. Piri Reis Ilkögretim Okulu bahçesinde verilen iftar yemegine; Mahmudiye, Cumhuriyet ve Piri Reis mahallelerinde yasayan vatandaslar büyük ilgi gösterdi. Okul bahçesinin tamamini kapsayan masalarda binlerce kisi hep birlikte orucunu açti.

Iftar öncesi Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, esi Serife Çaliskan ve Ak Parti Il Baskani Kerim Dereli ile birlikte masalari tek tek gezerek hem hayirli iftarlar diledi hem de vatandaslara katildiklari için tesekkür etti.
Son Iftar Sofrasina Bakan Elvan da Katilacak
Ramazan Ayi boyunca farkli mahallelerde iki gün araliklarla verilen iftar yemeklerinin 11.’si, 22 Temmuz Sali günü Elmasehir Mahallesi’nde, son iftar sofrasi da 26 Temmuz Cumartesi günü Aktekke Kent Meydani’nda verilecek. Bu aksam ki iftar sofrasi; 1. Toki, 2. Toki, 3. Toki ve Sarikeçeliler mahallelerinde yasayan vatandaslarimizi kapsarken, 26 Temmuz Cumartesi günü Aktekke Kent Meydani’na kurulacak iftar sofrasi ise tüm hemsehrilerimiz istirak edebilecek. Ayrica son iftar yemegine Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan da katilacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284