Recep Konuk: “Bizim Için Siyasetin Manasi Mahcup Olmamak Ve Mahcup Etmemektir”

Ak Parti Karaman Milletvekili Adayi Recep Konuk seçim çalismalarina köy ziyaretleri ile devam ediyor. Recep Konuk amaçlarinin tarlayla Ankara arasindaki bagi kuvvetlendirme oldugunu söyledi. Konuk’un köy ziyaretlerinde nineler ve dedelerle olan sicak sohbeti de görülmeye degerdi.

 Recep Konuk: “Bizim Için Siyasetin Manasi Mahcup Olmamak Ve Mahcup Etmemektir”

 

 
Ak Parti Karaman Milletvekili Adayi Recep Konuk köy ziyaretlerine Seyithasan, Agaçyurdu, Cerit, Bademli, Araköy, Elmadag, Degirmenbasi, Medreselik, Kozlubucak, Lale, Tavsanli, Tarlaören ve Gökçe köyleri ile devam etti. Vatandaslarla bir araya gelen ve talepleri de dinleyen Recep Konuk, tarladan gelen biri olarak amaçlarinin tarlayla Ankara arasindaki bagi kuvvetlendirmek oldugunu söyledi. Konuk, “Bizim için siyasetin manasi mahcup olmamak ve mahcup etmemektir” dedi.
Recep Konuk köy ziyaretlerinde yaptigi konusmalarinda, “2002 yilindan bu yana her girdigi seçimden büyüyerek çikan ve her seçimde bir önceki seçimde reyini alamadiklarinin önce hizmetleriyle gönlünü ve bu hasbi gayretiyle her gelen yeni sandikta gönlünü aldiklarinin reyini de alan AK PARTI, 7 Hazirandaki sandik sinavindan da Sayin Basbakanimiz Ahmet Davutoglu’nun Yeni Türkiye tasavvuruna milletimizden destek ve onay alarak alninin akiyla ve daha da büyüyerek çikacaktir. Çünkü bu heyet diger siyasi heyetlerle siyasete bakis açisinda farklilasan bir heyettir. Bu heyette hizmetkârligi kimin yaptigi degil hizmetin kendisi esastir. Bu heyette makam, mevki, rütbe teferruat, milletin derdine derman üretmek için bayrak yarisi kosmak esastir. Bizim siyasi heyetimizde kimin hangi görevde olacagi veya kimin nerede kosturacagi degil milleti hizmetle bulusturmada bu takima ve milletimize ne kadar katki verecegi, üstlenilen milletin vekilligi sifatinin ve sandigin tevdi ettigi emanet hirkasinin hakkiyla tasinmasi mühimdir. Bu heyetin ufkunun ve hizmet askinin sinirlari yoktur.Bu heyet için siyasetin manasi mahcup olmamak ve mahcup etmemektir. Milletin Partisine kavusmadan önceki Türkiye ile bugünün Türkiye’si arasindaki fark AK PARTI’nin siyasi takim olusturma farkidir. Eski Türkiye ile Yeni Türkiye arasindaki fark, AK PARTI ile yerlesen tarz-i siyasetin yani gücünü milletten alan, sadece ve sadece millete hesap veren siyaset tarzinin farkidir.7 Haziran 2015 için yine haziriz, ilkemiz yine degismedi; mahcup olmadik, mahcup etmedik yine mahcup olmayacagiz, yine mahcup etmeyecegiz, Alnimiz Ak Basimiz Dik Yeni Türkiye’yi Hep Birlikte Insa Edecegiz” dedi.
“AMACIMIZ TARLAYLA ANKARA ARASINDAKI BAGI KUVVETLENDIRMEKTIR”
Konuk, “Bizim gayemiz tarlayla Ankara arasindaki bagi kuvvetlendirmektir. Burada yapilanlari kisilerle kaim kilmayacak hukuki zeminin olusturulmasina katki saglamak ve buralarin sigorta poliçesinin yazilmasinda çorbaya buralarin tuzunu, sekerini eklemek içindir. Buralarla ve buralarin asil sahibi tarladakiler ve tarla ile tapan ile ahir ile agil ile ilgili kararlarin alinacagi masalara köyü ve tarlayi oturtabilmektir. Tarlanin ve tarladan bakis açisiyla siyaseti zenginlestirmektir.  Hemserilerimizin malumudur ki, dalimiz nereye uzanirsa uzansin bizim kökümüz tarlada, Anadolu’da, dolayisiyla bu agacin meyvesinin de nereye düsecegi bellidir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284