Resmettiler Ödülleri Kazandılar

Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı için düzenlenen “Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu “Resim ve Karikatür Yarışmalarında” dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Resmettiler Ödülleri Kazandılar

 Ortaokul ve lise öğrencileri kategorisinde düzenlenen “Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu “Resim ve Karikatür Yarışmalarında” dereceye giren öğrencileri Karaman Ticaret İl Müdürlüğü’nde kabul eden İl Müdürü Adem Özcan hediye takdiminde ; “Bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda insanların farkındalığının artırmak, sanatsal çalışmalar ve kalıcı eser bırakmaya özendirmek amacıyla düzenlediğimiz ‘Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları’ konulu resim ve karikatür yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizi başarıları nedeniyle kutluyoruz. Ayrıca onları teşvik eden aile ve öğretmenlerimize, okul idarecilerimize de teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Öğrencileri okullarında ziyaret eden Karaman Ticaret İl Müdürlüğü Şube Müdürü Gül Fidan Çifdalöz ise yarışmaya gösterilen ilgi nedeniyle öğrencilere teşekkür ederek katılım belgelerini verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284