Sair Bedirhan Gökçe Karaman’daydi

Gençlik ve Spor Bakanligi Yüksek Ögrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Konya Bölge Müdürlügü tarafindan Gençlik Haftasi kapsaminda Bedirhan Gökçe ile siirlerle türküler konseri düzenlendi.

Sair Bedirhan Gökçe Karaman’daydi

Piri Reis Kültür Merkezinde gerçeklestirilen konsere Vali Murat Koca, esi Vildan Koca, Yüksek Ögrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Konya Bölge Müdür Vekili Mümin Güneri, Konya Bölge Müdür Yardimcisi Mahmut Danayiyen, Kredi ve Yurtlar Kurumu Il Müdürü Enver Yüzbasi, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Mustafa Elduran ve çok sayida üniversite ögrencisi katildi.
Yüksek Ögrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Konya Bölge Müdür Vekili Mümin Güneri’nin açilis konusmasiyla baslayan programda sair, yorumcu ve radyo sunucusu Bedirhan Gökçe seslendirdigi birbirinden güzel siir ve türkülerle zaman zaman davetlileri costururken, zaman zaman da duygulandirdi.
Konserin sonunda Vali Murat Koca Türkçe’nin Baskenti Karaman’da, Türkçe’yi güzel bir sekilde kullanan bir sanatçiyi agirlamaktan duyduklari memnuniyeti ifade ederek, Bedirhan Gökçe’ye tablo hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284