Saray'dan Okul Paketi

Saray Bisküvi, yeni eğitim ve öğretim yılını Saray Okul Paketi ile kutluyor.

Saray'dan Okul Paketi

İnovatif, kaliteli ve lezzetli ürünleriyle Türkiye’nin sevilen atıştırmalık markası Saray Bisküvi, okula dönüş zamanını çok özel bir ürün ile kutluyor. Sırt çantası şeklindeki tasarımıyla dikkat çeken Saray Okul Paketi’nin içinde Saray’ın en sevilen lezzetlerinden Chocolips, Çikilop, Milkman Muzlu Süt, Çıtır Tahinli Susamlı Simit Kraker ve Çubuk Kraker’in yanı sıra sevimli kurbağa cetvel ve çocukların vazgeçilmezi sticker’lar yer alıyor. Çocukların sırtlarında taşıyabilmesi için ayarlanabilir askıları da bulunan Saray Okul Çantası ile öğrenciler, okula lezzetli ve keyifli bir dönüş heyecanı yaşayacak.

Türkiye genelindeki seçkin zincir mağazalar ve süpermarketlerde satışa sunulan Saray Okul Paketi, hem hediyeleri ve şekli hem de lezzetleriyle ilkokul yıllarını hatırlatarak #keşkeşuanokuldaolsam diyen büyüklere de nostalji yaşatıyor. Saray, #keşkeşuanokuldaolsam hashtag’i ile okul yıllarına ait bir fotoğrafını ya da anısını Facebook ve Instagram’da paylaşanlar arasından seçilecek 10 kişiye dev lezzet paketi hediye edecek. Ayrıca bu isimler adına Saray'ın Kitap Dostu Çalışan Projesi’ne 10’ar kitap bağışlanacak.

 Saray, eğitime, bilgiye ve öğrenmeye verdiği önemi ve desteği “Kitap Dostu Çalışan Projesi” ile taçlandırıyor. Saray’ın “36. Yılda Saray’dan 36 Bin Kitap” sloganıyla start alan “Kitap Dostu Çalışan Projesi” ile toplanan hikaye kitapları, dergiler, sözlükler, ders kitapları gibi ilköğretim yaş grubuna uygun kitapları, ihtiyaç sahibi ilk ve orta okulların kütüphanelerine bağışlayarak çocukların zihninde tatlı bir iz bırakabilmeyi hedefliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284