Sariveliler’de Spor Salonu Için Yer Teslimi Yapildi

Karaman’in Sariveliler Ilçesine yapilacak olan 250 kisilik Spor Salonu’nun yer teslim islemleri yapildi.

Sariveliler’de Spor Salonu Için Yer Teslimi Yapildi

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü’nün gençlere daha iyi bir gelecek ve daha kaliteli spor ortamlari sunabilmek için baslattigi spor yatirimlarina bir yenisi de Sariveliler ilçesinde gerçeklesti. Sariveliler ilçesinin rengini degistirecek olan 250 kisilik Spor Salonunu yer teslim islemleri 14 Ekim 2015 Çarsamba günü Sariveliler Belediye Baskanligi binasinda gerçeklestirildi. Ihaleyi kazanan yüklenici firmaya yer teslimi islemleri Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur ve Sube Müdürü Mustafa Karadeniz’in katilimlariyla gerçeklesti.
Yapimi 450 gün içerisinde tamamlanmasi planlanan Spor Salonunda ferdi ve takim sporlari branslari için çalisma ortami saglanirken, kriterlere uygun sekilde yapilacak olan spor salonu farkli özellikleriyle de dikkat çekecek.
Yapimi baslanan spor salonunun tamamlanmasiyla birlikte Sariveliler Ilçesinde spor faaliyetlerinin artacagini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik,” Karaman’da baslattigimiz spor yatirimlarimiz ve tesislesmelerimizin sonucunda gelecegin yildiz adayi sporcularini yetistirmeyi amaçliyoruz. Sariveliler ilçemizde önemli bir yatirim olan 250 kisilik spor salonumuzun tamamlanmasiyla birlikte gençlerin enerjisini dogru yönde kullanmalarini ve gençlerimizin spora olan ilgilerini daha da arttirmalarini saglayacagiz. Spor salonu yatirimimizin Sariveliler ilçemizin rengini degistirecegine inaniyorum.” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284