Sariveliler’de Yaylalara Giden Çocuklara Kitap Dagitildi

Karaman’in Sariveliler Ilçe Milli Egitim Müdürlügü, egitim ögretim yilinin bitmesiyle birlikte yaylalarina giden ögrencilere kitap dagitti.

Sariveliler’de Yaylalara Giden Çocuklara Kitap Dagitildi

Sariveliler Ilçe Milli Egitim Müdürü Musa Dalkiliç, Egitimden Sorumlu Sube Müdürü Sahin Harmankaya ve Göktepe Yatili Bölge Ortaokulu Müdürü Ergin Tasdemir ile birlikte aileleriyle ilçenin yaylalarina gelen ögrencilere kitap dagitti. Daha çok Anamur’un Karalarbahsis ve Tekmen Mahalleleri’nden gelen ögrenciler kendilerine verilen kitaplarla sevindi. Yazin göçebe yasam sürdüklerini ve bunaltici sicaklardan kurtulmak için Sariveliler’in yaylalarina aileleri ile birlikte geldiklerini belirten, ögrenciler aldiklari kitaplari en kisa sürede okuyacaklari sözünü verdi.
Ilçe Milli Egitim Müdürü Musa Dalkiliç, egitimin yer ve mekandan bagimsiz olarak her yer egitim ve okullar hayat olsun projeleriyle yaylaya çikan ögrencilerin unutulmadigini bu tür etkinliklerin siklikla tekrar edilecegini belirterek, “Bize Her Yer Egitim” sloganiyla egitimin takipçisi olacagini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284