“Şehirler Ve Kültürler Yörelerimiz” Tanıtımları Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Şehirler ve Kültürler- Yörelerimiz” projesi tanıtımları Karaman’da devam ediyor.

“Şehirler Ve Kültürler Yörelerimiz” Tanıtımları Devam Ediyor
1 Mayıs’ta başlayan ve bugüne kadar 20 bin gencin katıldığı Şehirler ve Kültürler – Yörelerimiz Projesi’nin ikinci dönemi tanıtımları Karaman gençlik merkezi liderleri tarafından okullara yapılan gezilerle devam ediyor.
Tanıtım çalışmaları kapsamında Güzel Sanatlar Lisesi, Toki Anadolu Lisesi, Larende Anadolu Lisesi, Spor Lisesi, Ömer Dinçer İmam Hatip Lisesi, İrfan Ataseven Fen Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi( İbni Sina), Lütfi Elvan Fen Lisesi, Karaman Lisesi, Bifa Lisesi ve Kız Meslek Lisesi gibi okulları ziyaret eden gençlik liderleri, ikinci dönemi başlayan proje hakkında okul yönetimi ve öğrencilere bilgi verdi.
Öğrencilere gençlik merkezinde yapılan akademi çalışmaları, kulüp faaliyetleri ve Bakanlık Projeleri hakkında da bilgilerinde verildiğini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen,” Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen “Şehirler ve Kültürler- Yörelerimiz” projesi özellikle kırsalda yaşayan ve dezavantajlı olan 14-29 yaş grubu gençlerin, tarihi ve kültürel yönden zengin çevre iller ile kendi il ve ilçelerini daha yakından tanımaları, buralarda yaşayan akranları ile tanışmaları ve gençler arasında diyaloğun arttırılmasına katkı sağlanması amaçlanıyor. İlk dönemi dolu dolu geçen projemizin ikinci dönem başvuruları da başlamış bulunmaktadır. Projemizde yer almak isteyen gençlerimiz //sehirlervekulturler.gsb.gov.tr/BasvuruFormu.aspx adresinden başvuru yapabilirler” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284