Sehrin Dört Yaninda Yol Çalismalari Sürüyor

Karaman Belediyesi sehrin dört bir tarafinda asfaltlama çalismalarina devam ediyor. Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler; Ahmet Yesevi, Fatih ve Atatürk Mahallesi’nde sicak ve soguk asfalt çalismasi gerçeklestiriyor.

Sehrin Dört Yaninda Yol Çalismalari Sürüyor

Asfaltlama çalismalarina hiz veren Karaman Belediyesi, sehrin dört bir yaninda faaliyetlerini araliksiz olarak sürdürüyor. Yapilan planlama dâhilinde, altyapisi bitmis mahallelere kaliteli ve kalici sicak asfalt uygulamasi yapan ekipler, altyapisi eksik olan bölgelerde de soguk asfalt serimi gerçeklestiriyor.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan asfalt ve kaldirim çalismalarinin kis aylarina kadar devam edecegini söyleyerek sunlari kaydetti: “Bu yil yogun geçen kis döneminin ardindan bir planlama yaparak özellikle deforme olmus yollarda ve altyapisi tamamlanmis mahallelerde asfalt çalismalarina basladik. Kaldirimi, elektrik, su ve dogalgaz gibi altyapisi tamamen bitmis yerlerde uzun yillar hizmet verecek sekilde sicak asfalt uygulamasi yapiyoruz. Altyapisi eksik olan yerlerde ise soguk asfalt serimi gerçeklestiriyoruz. Diger yandan kaldirim çalismalari da araliksiz devam ederken, mevsim sartlari uygun oldugu sürece çalismalarimiz devam edecektir” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284