Sevgiler Günü Nikâhlarında Düşüş mü Var!

Evlilik tarihlerini özel kılmak adına birçok çift için vazgeçilmez olan “14 Şubat Sevgililer Günü”nde ilimiz genelinde sadece 4 çift bir ömür boyu mutluluğa ‘evet’ dedi.   

Sevgiler Günü Nikâhlarında Düşüş mü Var!

İlimiz Belediyesine Evlendirme Memurluğu’nda 2019 Yılı Ocak ayında başvuru yapan toplam 4 çiftin nikâhları kıyılırken geçen yıl bu sayının 16 olduğu öğrenildi. Evlilik tarihlerini daha da özel kılmak adına 14 Şubat tarihini seçen çiftlerin mutluluklarına aileleri ortak olduğu gözlemlenirken ülke genelinde nikâh sayılarında düşüş olması dikkat çekici. İlimiz genelinde 2017 yılında 1305 kişi, 2018 yılında 1251 kişi ve 2019 yılı 14 Şubat’ta dâhil toplam 89 çiftin nikâhlarının kıyıldığı bilgi edinildi. 
Bugün mutluluklarına ortak olduğumuz Güngör Nur Koçak ve Mustafa Dağlıoğlu çifti mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada “7 yıllık birlikteliğimiz için özellikle bugünü seçtik. Bugün bizim için çok önemliydi. Ailelerimizin de onayını alarak bir ömür boyu evet demenin heyecanını yaşıyoruz” dediler. 
Nikâhın sonrasında gelinin erkek kardeşinin kız arkadaşına yapmış olduğu evlilik teklifi ve evet cevabı ise salonda alkış tufanına neden oldu.
Bugün evlenen çiftlerimizin isimleri şu şekilde;
Seyran Algül & Muammer Büyüktorun
Nigar Süleymanova & Ali Güler
Merve Kaplan & Duran Çukur
Güngör Nur Koçak & Mustafa Dağlıoğlu
Karaman’ın Sesi Gazetesi ve KGRT KARAMAN Gazete Radyo ve Televizyonu olarak genç çiftlerimizi kutluyoruz. Haber: Senem Yavuzaslan Memiş  (Haberin Görüntüsünü Karaman KGRT youtube kanalımızda izleyebilirsiniz)


Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284