Sultanoglu: “2023 Hedeflerine, Donanimli Yetismis Bireylerle Ulasacagiz”

Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, okul ziyaretleri kapsaminda tasimali egitim merkezi olan Bozkandak ve Kizilyaka köylerinde incelemelerde bulunarak ögretmen ve ögrencilerle bir araya geldi.

Sultanoglu: “2023 Hedeflerine, Donanimli Yetismis Bireylerle Ulasacagiz”

Kizilyaka Ilkokulu Müdürü Nurhan Karaca Çati ve Bozkandak Ortaokulu Müdürü Cihan Kara’dan tasimali egitim uygulamasi ve okullari hakkinda bilgi alan Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, civar köylerden servislerle tasimali okul merkezine gelen ögrencilerin birlestirilmis siniflar yerine müstakil siniflarda egitim görerek daha donanimli yetisebilecegini ifade etti. Birlestirilmis siniflarda verilen egitimin eski Türkiye’ye ait bir uygulama oldugunu belirten Sultanoglu, “Artik köylerdeki ögrencilerimiz de her türlü donanimi saglanmis okul binalarinda, merkezdeki okullarla ayni sartlarda egitim görecektir.” dedi.
Okul müdürleri, tasimali egitim uygulamasindan önce birlestirilmis siniflarda egitim veren ögretmenlerin tek basina görev yapiyor olmasinin sikintilarindan bahsederek ögretmen, veli ve ögrencilerin tasimali egitimden memnun olduklarini belirttiler.
Okullarda incelemelerde bulunan Il Müdürü Sultanoglu, ögretmenlerle bir araya gelerek 2023 hedeflerine ulasma yolunda ögretmenlerin rolüne degindi. Sultanoglu, “2023 hedeflerine donanimli yetismis bireylerle ulasacagiz. En büyük sermayemiz; dünya ile rekabet edebilecek bilgi birikimiyle yetismis, ahlaki degerlerimizle bezenmis genç nüfusa sahip olusumuzdur.” seklinde konustu. Ögretmenlerin öneri ve fikirlerini dinleyen Sultanoglu, siniflari da dolasarak ögrencilerle bir süre sohbet etti.
Günün anisina çektirilen fotografin ardindan ziyaret son buldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284