Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı 

Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark) Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Mehmet Alpaslan Işık başkanlığında gerçekleştirildi.

Teknopark Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı 

KMÜ Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Mehmet Alpaslan Işık, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Oktay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, OSB Temsilcisi Mustafa Akın, Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici AŞ. Genel Müdürü Ali Kantürk ve kurulun diğer üyeleri katıldı.
 
Teknopark yeni dönem toplantısının ilimiz adına hayırlara vesile olması dileklerinde bulunan Vali Mehmet Alpaslan Işık, Karaman için oldukça önemli bir konuyu görüşmek için bir araya geldiklerini belirterek, Karaman Teknopark'ın bundan sonra üniversite-sanayi işbirliğine daha fazla hizmet edeceğini ifade etti. 
 
Toplantının devamında Teknoloji Geliştirme Bölgesi ve Yönetici AŞ'nin kaynak sorunun çözülerek daha etkin bir yapıya kavuşturulması ve %52'lik kısmının üniversiteye devri konusunun karara bağlanması konuları ele alındı.
 
Toplantı, yeni dönemin hayırlı ve başarılı işlere vesile olması temennisiyle sona erdi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284