TOKİ Başkanı Ergün Turan: "Cumhurbaşkanımız Karaman'daki Konutları Beğendi"

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, "İçinde oturmayacağımız evi teslim almıyoruz" sloganıyla konut ürettiklerini vurgulayarak, 2018 yılında 65-70 arası konut inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

TOKİ Başkanı Ergün Turan: "Cumhurbaşkanımız Karaman'daki Konutları Beğendi"

Başkan Turan yaptığı açıklamada, TOKİ'nin konuta erişmekte zorlanan vatandaşlar için yegane kuruluş olduğunu belirtti. İdarenin büyük başarılara imza atan bir kuruluş olduğunu vurgulayan Turan, şu anda geçmişten daha fazla sosyal konut ürettiklerini dile getirdi. Turan, 2016'da 65 bin konut, 2017'de ise 65-70 bin arası konut ürettiklerini aktararak, "Bunlar Türkiye'de yapılan toplam konutun yaklaşık yüzde 10'unu oluşturuyor" dedi.

Turan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karaman'da yapılan konutları helikopterle havadan incelediklerini söyledi. Karaman'da yaklaşık 2 bin konut inşa ettiklerini vurgulayan Turan, "Tamamı satılmış ve yaklaşık 10 katı başvuru ile satılmış. Karaman'ın sosyal konut anlamında müthiş gelişim potansiyeli var. Cumhurbaşkanımız Karaman'daki konutları beğendi. Konutlar şu anda bitme aşamasında yakında teslim edeceğiz" dedi.

Turan, Karaman'ın sanayisinin geliştiğini başka illerden de kentte çalışmak için insanların geldiğini belirtti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 6 yıl Önce

Karaman kırbağı emekli ve işci toki konutlarını teslim edin artık

SIRADAKİ HABER

banner284