TYDTA Baskani Ermut’tan, Baskan Çaliskan`a Ziyaret

Basbakanlik Türkiye Yatirim Destek ve Tanitim Ajansi (TYDTA) Baskanligi görevine getirilen Arda Ermut, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan`i makaminda ziyaret etti.

TYDTA Baskani Ermut’tan, Baskan Çaliskan`a Ziyaret

Basbakanlik Yatirim Ajansi Baskani M. Ilker Ayci'nin Türk Hava Yollari (THY) Yönetim Kurulu Baskani olarak atanmasinin ardindan baskanlik görevine getirilen Arda Ermut ziyarette yaptigi açiklamada, "Karaman bulundugu konumu itibari ile Anadolu'nun Akdeniz limanlarina ulasimi konusunda çok önemli bir ildir. Köklü tarihi ve bereketli tarim arazileri ile Karaman birçok alanda büyük bir potansiyele sahiptir. Karaman'in tanitilmasi ve yatirimcilarin Karaman'a getirilmesi, buna bagli olarak da Karaman'i marka sehir yapma yolunda elimizden gelen gayreti gösterecegiz. Karaman'i hak ettigi en iyi yere getirecegiz dedi.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Çaliskan ise " Sayin Arda Bey'e öncelikle hosgeldiniz demek istiyorum. Kendisi bir Karamanli hemsehrimiz olarak Basbakanlik dahil olmak üzere bürokrasinin önemli noktalarinda önemli görevlerde bulunmustur. Simdi ise Türkiye Yatirim Destek ve Tanitim Ajansi Baskanligina getirilmistir. Ilimizin tanitimi ve yatirimlar konusunda, Arda Bey'in Karaman'a çok önemli katkilari olacaktir. Kendisine ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyorum" dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284