Ugur Tanisal Sinav Basvurulari Basladi!

Ugur Dershanelerinin hazirladigi Ugur Tanisal Sinav (UTS) bu yil 5–6 Ocak 2013 tarihleri arasinda tüm Türkiye ile ayni anda Karaman’da ücretsiz olarak uygulanacak.

Ugur Tanisal Sinav Basvurulari Basladi!

Ilk ve Ortaögretimde 4-5-6 ve 7.siniflara uygulanacak UTS, Lise gurubunda 9-10 ve 11. sinif ögrencilerine uygulanacak.
Ugur Dershaneleri tarafindan tüm Türkiye’de yapilan ve her yil 250 binin üstünde ögrencinin katildigi Ugur Tanisal Sinav ögrencilerin egitim alanindaki standartlarini belirliyor.
Ugur Dershanesi Yönetim Kurulu Baskani Ali Konukseven, UTS’yi 6 yildir yaptiklarini ve her geçen yil daha da iyi anlasildigini ve buna bagli olarak katilimin arttigini. UTS’nin 250 bin katilimla ÖSYS ve SBS sinavlarindan sonra en çok katilimin saglandigi tek Türkiye geneli deneme sinavi oldugunu yapilan konu analizleriyle ögrencilerin ögrenme süreçleriyle ilgili detayli bilgiler verdigini ayrica ögrencilerin Türkiye genelinde kendilerini daha objektif degerlendirdiklerini belirtti.
Konukseven, “Dershanemizde UTS ile erken kayit dönemi basliyor. Sinava katilan tüm ögrencilere elde ettikleri derecelere göre indirim uygulanacak. UTS ye katilmak isteyen ögrenci ve veliler dershanemize gelerek giris kartlarini alabilirler” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284