Ünlü Sair Bekir Sitki Erdogan Son Yolculuguna Ugurlandi

Tedavi gördügü gata`da geçtigimiz pazar günü hayatini kaybeden ünlü sair bekir sitki erdogan memleketi karaman`da dualarla topraga verildi

 Ünlü Sair Bekir Sitki Erdogan Son Yolculuguna Ugurlandi
Tedavi gördügü GATA’da geçtigimiz Pazar günü hayatini kaybeden Ünlü Sair Bekir Sitki Erdogan (88), memleketi Karaman’da dualarla topraga verildi. 
Erdogan’in Türk Bayragina sarili naasi Karaman Belediyesi'ne ait cenaze araci ile cenaze namazinin kilinacagi Aktekke Kent Meydani’na getirildi. Cenaze namazina Karaman Valisi Murat Koca, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Garnizon Komutani Jandarma Kidemli Albay Mustafa Akis, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, ünlü sairin yakinlari ile siyasi ve sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi. Aktekke Camisi’nde kilinan ögle namazinin ardindan cenaze namazi kilindi. Kilinan namazin ardindan Türk Bayragina sarili olan Bekir Sitki Erdogan’in naasi, askerlerin omzunda cenaze aracina konuldu. Erdogan’in cenazesi daha sonra Hamidiye Mahallesi’ndeki sehir mezarliginda bulunan aile mezarliginda dualarla topraga verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284