Vali Meral: Ağaçlandırma Çalışmalarına Destek Veren Herkese Teşekkür Ediyorum

Vali Fahri Meral, Vali Hakkı Teke Hoşgörü Ormanı’nda ağaçlandırma yapan Bifa Bisküvi Anonim Şirketi çalışanlarıyla birlikte ağaç dikti.

Vali Meral: Ağaçlandırma Çalışmalarına Destek Veren Herkese Teşekkür Ediyorum

İlimizin sahip olduğu doğal zenginliklerin korunması ve ağaçlandırma çalışmalarına destek vermek üzere, Vali Hakkı Teke Hoşgörü Ormanı’nda fidan diken Bifa Bisküvi Anonim Şirketi çalışanlarını ormanda ziyaret ederek birlikte ağaç diken Vali Meral,  onlarla bir süre sohbet edip, ağaçlandırma konusunda destek veren Bifa Bisküvi A.Ş’ye teşekkür etti.

İlimizde ağaç dikme çalışmalarına katılmak, çevrenin korunması konusunda sorumluluk üstlenmek, her şeyden önce bir vatandaşlık görevi olduğunu belirten Vali Meral, “Bu bilinci geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza da aşılamalıyız” dedi.

Vali Meral, ilimizin ağaçlandırma çalışmaları konusunda destek veren herkese gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, kamu kurum ve kuruluşları ile vatandaşlarımızı ağaçlandırma kampanyalarına katılmaya, var olan orman varlığımızı korumada daha gayretli olmaya davet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284