Vali Meral Kazada Ağır Yaralanan Öğrenciye Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu

Vali Fahri Meral, ilimiz merkeze bağlı Bademli Köyü öğrencilerini taşımalı sistem ile Lale Köyü Ortaokuluna götürmekte olan okul servisinin kaza yapması sonucu ağır yaralanan öğrenci Arif Küçükdönmez’i hastanede ziyaret etti.

Vali Meral Kazada Ağır Yaralanan Öğrenciye Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu

8 öğrencinin yaralandığı kazada servis şoförü Abidin Küçükdönmez ve ağır yaralanan oğlu Arif Küçükdönmez’i ziyaret eden Vali Meral, sağlık durumu hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan’dan bilgiler alarak kendisine ve ailesine Allah’tan acil şifalar dileyerek bir an önce sağlıklarına kavuşmaları temennisinde bulundu.

Vali Meral; Kış şartlarında başta öğrenci servis şoförleri olmak üzere tüm araç kullanan vatandaşlarımızın, özellikle standartlara uygun kış lastiklerini takmaları gerektiğini söyleyerek, araçlarını kış şartlarına hazır duruma getirmelerini, trafik kurallarına uymalarını ve trafiğe çıkış belgelerini eksiksiz yerine getirmelerinin çok önemli olduğunu ifade ederek, meydana gelen trafik kazalarında daha büyük acıların yaşanmaması için bütün vatandaşlarımızı ‘Bir Dikkat, Bin Can Kurtarır’ anlayışıyla trafik kurallarının titiz uygulayıcısı olmaya davet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284