Yeni Yılın İlk Meclisi Toplandı

2020 yılının ilk belediye meclisi, gündemdeki maddeleri görüşmek üzere toplandı.

Yeni Yılın İlk Meclisi Toplandı

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı başkanlığında başlayan toplantıda; İnsan Kaynakları, Ulaşım Hizmetleri, Plan-Proje ve İmar Müdürlüğünden gelen konular görüşülerek karara bağlandı. Gündem öncesi meclis üyelerine hitap eden ve 2020 yılının Karaman ve ülkemiz için hayırlı bir yıl olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: “2020 yılının şehrimizde, ülkemizde ve tüm dünyada sevgi, kardeşlik, birliktelik ve hoşgörü duygularının arttığı, huzur ve güvenin tesis edildiği güzel bir yıl olmasını diliyorum. Hemşehrilerimize daha önce vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirebilmek için meclis üyelerimiz ve ekip arkadaşlarımızla birlikte büyük gayret gösteriyoruz. İnşallah yeni yıl ile birlikte insanlarımızı daha huzurlu ve mutlu edecek projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.
Denetim Komisyonu Üyeleri Belirlendi
Yılın ilk meclis toplantısında Denetim Komisyonu Üyeleri de belirlendi. Yapılan gizli oylama neticesinde denetim komisyonu şu isimlerden oluştu: Kazım Gücüyener, Mustafa Aşkan, Hüseyin Alanlı, Mükremin Kara ve Ramazan Ünüvar.
Tüm meclis üyelerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini belirten Başkan Kalaycı, denetim komisyonunda görev alan meclis üyelerine de başarılar diledi. Meclis toplantısının sonunda Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve tüm meclis üyeleri, objektiflere birlik ve beraberlik pozu vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284