Yüzme Hakemlik Kursu Tamamlandi

Türkiye Yüzme Federasyonu Karaman Il Temsilciliginin düzenledigi Yüzme Hakemlik Kursu, 19 - 22 Eylül tarihleri arasinda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Toplanti Salonunda düzenlendi.

Yüzme Hakemlik Kursu Tamamlandi

Istanbul, Ankara ve Konya'dan da kursiyerlerin katildigi kursta, Türkiye Yüzme Federasyonu Merkez Hakem Kurulu As Baskani Uluslararasi Yüzme Hakemi Yücel Yilmaz ve Uluslararasi Yüzme Hakemi Ali Gürler'in verdigi egitimde basarili olan kursiyerler aday hakemlige hak kazanarak resmi müsabakalarda yarislari yönetecekler.
Yüzme Federasyonu Karaman Il Temsilciliginden yapilan açiklamada, üç gün süren egitimin ardindan yapilan yazili ve sözlü sinavlar sonrasinda 22 kursiyerin aday hakemlige hak kazandigi belirtilirken, Ekim ayi itibariyle düzenlenecek yüzme müsabakalarinda bu aday hakemlerin de görev alabilecekleri ögrenildi.
Halen 14'ü faal olmak üzere 30 yüzme hakemi bulunan Karaman'da, tamamlanan kurs sonrasi toplam yüzme hakemi sayisi 52'ye yükselirken, bu hakemlerden 36'si faal olarak önümüzdeki dönemde düzenlenecek müsabakalarda yarislari yönetecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284