Karaman Gençlik Merkezi Üyeleri Kültür Gezilerine Devam Ediyor

Gençlik ve spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Şehirler ve Kültürler projesi kapsamında Karaman Gençlik Merkezi erkek grubu üyeleri Amasya’yı gezme fırsatı buldu.

Karaman Gençlik Merkezi Üyeleri Kültür Gezilerine Devam Ediyor
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi kültürel faaliyetlere devam ediyor. Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Şehir ve Kültürler projesi gezi programı kapsamında 40 kişiden oluşan erkek grubu Amasya’nın tarihi ve turistlik yerlerini görme şansı buldu. Gençler gezi programı kapsamında Ferhat ile Şirin Aşıklar Müzesi, Amasya Müzesi, Şahzadeler Müzesi, Bimarhane-Saraydüzü Kışla Binası, Kralkaya Mezarları, Sultan Beyazıd Camii-Minyatür Amasya-İmaret Kültür Evi-El Yazması Eserler ve Mehmet Paşa Camii gibi tarihi ve kültürel yerleri gençlik liderleri eşliğinde gezerek görme şansı buldu.
Şehirler ve Kültürler projesi kapsamında gezilerin devam edeceğini belirten Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, " Geçen hafta kız gurubumuza düzenlenen Amasya gezimiz, bu hafta erkek grubumuzla devam etti. Dolu dolu geçen gezi programımızda gençlik merkezi üyelerimiz gezme fırsatı bulduğu illerin tarihi ve kültürel zenginliklerine birebir tanıklık etme imkanı buldu. Gezilerimiz farklı illere düzenlenecek programlarımızla devam edecek” diye konuştu.



 

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2016, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284